MILJØET OG VORES HVERDAG

Selv om vi er en mindre virksomhed og ikke har mulighed for opnå de store og dyre miljøcertificeringer – ja så bruger vi alligevel deres retningslinjer som pejlemærke for vores egne tiltag omkring energioptimering, affaldshåndtering, materialesortering og genbrug.

GRØN STRØM TIL VORES PRODUKTION

Grafisk produktion er energikrævende så vi har solceller på taget som bidrager med grøn strøm til vores trykmaskiner. Samtidig er vores storformat printere optimeret med den nyeste LED teknologi, således energiforbruget er meget lavt. Vores belysning er enten halogen, LED eller andre former for energisparende pærer og lysstofrør. Langt den største del af vores administrative IT er cloud baseret for også på den måde at bidrage til vores energioptimering.

VI PRODUCERER MED MILJØVENLIGE FARVER

Vi printer med UV og Latex farver som begge er miljøvenlige og grønne farvesystemer. Både farvesystemer er Greenguard Gold certificeret. En certificering med meget stramme krav til VOC niveauer og kriterier indenfor sundhed.

VI FORSLÅR GRØNNE ALTERNATIVER

Vi skubber på den grønne udvikling med vort “Go Green” koncept, hvor vi gør det let for vores kunder at lave et grønnere valg. I konceptet har vi samlet en vifte af materialer som alle har en grønnere profil.

GLOBALE ÆNDRINGER STARTER LOKALT