EN SKRÆDDERSYET LØSNING

Ikke to kunder er ens. Derfor skaber vi unikke, skræddersyede løsninger, der præcis tilgodeser jeres branche, marked og kunder. Uanset opgaven og budgettets størrelse fokuserer vores samarbejde på, at du får det bedste resultat – og til den aftalte pris. 

VI ER KENDT SOM EN SERIØS SAMARBEJDSPARTNER

I mere end 60 år har vi arbejdet hårdt og målrettet på at levere kvalitetsløsninger og en service som overgår vores kunders forventninger. Og kunderne har kvitteret med langvarige og tætte bånd til virksomheden.  

VI HAR EN BRED VIFTE AF GRAFISKE MULIGHEDER SAMLET UNDER ÉT TAG

Som nogle af de ganske få i Skandinavien UV-trykker vi både med digital og offset teknik. Det betyder, at vi udover at trykke på papir og karton også kan trykke på en bred vifte af materialer som f.eks sølv- og metalfolier, kalke, lyskassefolie samt frostede og transparent plastmaterialer.

OMHYGGELIG OG SIKKER FORPAKNING ER EN SELVFØLGE

Sammen med vores unikke produktion har vi også en særdeles fleksibel afdeling for håndtering af alle mulige og umulige pakkeopgaver – en stor fordel når opgaverne stille krav om speciel håndtering.

Vi kan hjælpe dig med alt lige fra sløjfebinding på gaveæsker og påsætning af bagstøtter på skilte til samling og pakning af displays osv.

VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN